BLOGG

 • SvenskKredit.nu utökar sitt erbjudande inom Spara och Investera

  De senaste två veckorna har vi fått tillskott av inte mindre än två nya investeringsplattformar som vi kan rekommendera: Tessin och Savelend. Nedan kommer en kort beskrivning av vad de två plattformarna erbjuder. Båda är såklart gratis att registrera sig hos.

  savelend logo
  Kreditinvesteringar – låna ut pengar till andra
  tessin logo
  Fastighetsinvesteringar – satsa på fastigheter

  Tessin

  tessin logo
  Fastighetsinvesteringar – investera i fastigheter

  Vill du investera i fastigheter? Att investera i fastigheter har tidigare inneburit höga kapitalinvesteringar och krav på kontakter, då fastighetsbranschen traditionellt sett är känd som en relationsbaserad industri. Idag är det möjligt att investera i bostäder smidigare än så. Via Tessin kan du som privatperson investera i fastigheter via crowdfunding och få en god avkastning på ditt kapital. Tessin vill göra det möjligt för dig, som vill investera i fastigheter, att möta projektägare som söker finansiering till sitt fastighetsprojekt. Att investera i fastigheter behöver inte längre vara beroende av storleken på ditt kontaktnät. Med Tessins hjälp får du kontakt med fastighetsutvecklare och -ägare via en digital plattform.

  Tessin är registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen.

  Savelend

  Hos Savelend investerar du i peer-to-peer-lån. Det innebär att dina investeringar finansierar krediter till privatpersoner och företag samt att din avkastning kommer i form av utbetald ränta.

  De erbjuder investeringsmöjligheter i bland annat konsumentkrediter, företagslån, fakturaköp och inkassoportföljer. Du väljer själv om du vill använda deras standardinställningar för investeringar, eller skräddarsy din egen investeringsstrategi.

  savelend logo
  Kreditinvesteringar – låna ut pengar till andra

  För de krediter du investerar i får du återbetalningar till ditt SaveLend-konto i form av amortering samt ränta. Det finns många olika modeller för återbetalningar; exempelvis återbetalas vissa krediter månatligen, en del ger ränta löpande och en klumpamortering i slutet, medan andra återbetalas till fullo i slutet av kreditens löptid.

  Den återbetalning du får kan du välja att antingen återinvestera automatiskt eller föra över till ditt bankkonto. Om du återinvesterar din avkastning får du ränta på ränta, vilket innebär att du får avkastning både på din ursprungliga investering och din intjänade avkastning.

  Läs mer på www.savelend.se >

 • Savelend
  savelend logo

  Investeringar i krediter var tidigare reserverat för banker, kreditbolag och andra större aktörer. Savelend ändrade på detta så att alla kan bygga upp en egen kreditportfölj. De förmedlar i dagsläget krediter till ett värde av ca 100 miljoner kr varje månad och har gett en genomsnittlig avkastning till sina investerare på över 9 % per år sedan lanseringen 2014. Trots Corona ser 2020 ut att följa samma trend. 

  Savelend erbjuder investeringar i konsumentkrediter, företagslån, fakturaköp och inkassoportföljer.

  Läs mer på www.savelend.se

 • Favoritlån – guide steg-för-steg

  Att ansöka om lån hos FavoritLån gör du enkelt och kostnadsfritt genom tre steg (april 2021). Dessa tre enkla och snabba steg går vi igenom i detta inlägget.

  favoritlån logo
  Privatlån från FavoritLån ansöker du om kostnadsfritt

  1. Gå in på www.favoritlån.se

  Dra reglaget till det belopp du önskar ansöka om och fyll i uppgifterna om nedbetalningstid, namn, mobilnummer, email och att du samtycker till att Axo Finans får behandla dina personuppgifter. Tryck därefter på knappen Gå vidare till nästa steg.

  favoritlån landing page

  2. Fyll i några uppgifter

  favoritlån personal data page

  3. Sista steget – fyll i din lön och Skicka ansökan

  favoritlån salary page

  När detta är gjort får du ett SMS om att du kan skicka in dina kontouppgifter direkt för att ansökan ska behandlas fortare. Oavsett om du väljer att göra det eller inte kommer du att bli kontaktad av FavoritLån.

  När SvenskKredit.nu gick igenom processen ringde en handläggare från FavoritLån upp ca tre minuter efter att ansökan. Vi fick då veta att ansökan beviljats och att den bästa räntan fick vi hos Nordnet Bank. Handläggaren ombads skicka alla låneerbjudandena i en sammanställning till vår mail. I mailet fanns inte mindre än 29 långivare med respektive erbjudande. Några av dem avslog ansökan, några av dem hade status ”Ej handlagt”, men de flesta hade gett ett konkret erbjudande.

  Av handläggaren fick vi även veta att inga pengar betalas ut förrän man signerat med BankID. Att ansöka är således kostnadsfritt och så länge du inte signerar någonting med BankID kommer du heller inte att ingå något avtal.

  För att gå vidare med utbetalningen från Nordnet fick vi omgående en länk där några fler uppgifter skulle fyllas i och signatur med BankID genomföras.

  favoritlån logo
  Det kostar inget att få låneerbjudanden genom FavoritLån.

  Slutsats

  Det är snabbt, enkelt och kostnadsfritt att få låneerbjudande genom FavoritLån. Handläggaren som ringer upp direkt är dessutom trevlig och verkar ha god kännedom om för- och nackdelar med olika långivare, samt vilken långivare som antagligen passar just dig bäst.

 • Tessin – Tjäna pengar på fastigheter
  tessin logo

  Räntebärande investeringar i säkerställda fastighetslån

  Uppnå exponering mot fastighetsmarknaden genom att investera i räntebärande fastighetslån, samtidigt som du bidrar till ett bättre byggt Sverige.

  • Investera i räntebärande lån med underliggande säkerheter
  • Historisk genomsnittlig avkastning 8,4 %
  • Inga avgifter eller mellanhänder
  • Bra alternativ till börsen

  Koncept
  Via Tessins investeringsplattform kan du investera direkt i fastighetsprojekt, utan krångliga avgifter och mellanhänder. Genom att skapa ett konto på Tessin.se kan du välja och vraka bland aktuella fastighetsprojekt och på så sätt bygga upp din egen fastighetsportfölj med säkerställda fastighetslån. Lånens angivna årsräntor befinner sig mellan 7–13 procent.

  Säker användning
  Tessin är registrerat som ett finansiellt institut hos Finansinspektionen.

  Säkerheter
  Sedan 2017 genomförs samtliga investeringar på Tessins sajt som säkerställda lån, generellt med pant i fastigheten. Fördelen med detta är givetvis att investeraren har en möjlighet att få tillbaka hela eller delar av sitt kapital även om projektet mot förmodan inte presterar enligt plan. För den som investerat i samtliga av dessa lån, skulle den totala avkastningen landa på cirka 8,4 procent.

  Noggrann kreditprövning
  Tessin lägger stor vikt vid att förmedla lån av god kvalitet. Innan Tessin upplåter sin plattform till en låntagare så görs en kontroll, s.k. kreditprövning, av låntagaren och dess företrädare. Kreditprövningen innebär att Tessin bland annat granskar kreditupplysningar, årsredovisningar, delårssiffror, köpeavtal och gör noggranna bakgrundskontroller. Det gäller att kontrollera det finstilta, så att man inte uppräcker en återköpsklausul i köpeavtalet. Eller att bolaget har varit optimistiska avseende tid eller kostnad i projektet.

  Citat från Tessins kreditchef:
  ”För mig är det viktigt att se hela finansieringsbilden, även avtal med eventuella andra finansiärer, säger Björn Johnson. Vi måste verkligen förstå hur hela kalkylen ska gå ihop, att projektet kommer att löna sig. Dessutom är personerna bakom bolaget helt avgörande. Har de tillräcklig kompetens och erfarenhet? Vilka typer av projekt har de rott i land tidigare?”

  Tessin – Nordens största investeringsplattform inriktad på fastigheter

  Tessin har vuxit snabbt sedan lanseringen 2014 och förmedlar idag säkerställda investeringsmöjligheter till såväl privatpersoner som internationella institutioner. Tessin tar avstamp i att många fastighetsprojekt inte genomförs eftersom det saknas finansiering, samtidigt som intressanta investeringsmöjligheter på fastighetsmarknaden är svåra att komma åt.

  Unikt med Tessin
  Tessin erbjuder tillgång till unika investeringsmöjligheter genom en snabb och enkel investeringsprocess där du som investerare öppnar ett konto helt utan avgift.

  Du väljer själv när du vill investera, hur mycket och i vilka lån. Varje låneerbjudande är unikt och har en förväntad avkastning på 7-13 procent.

  • Lån med underliggande säkerheter i from av pant och borgen
  • Nya investeringsmöjligheter varje vecka inom olika fastighetskategorier
  • Förväntad årsavkastning 7-13 procent

  Varje vecka lanseras nya investeringsmöjligheter på Tessins plattform inom olika kategorier, till exempel bostäder, industrilokaler och samhällsfastigheter. Framför allt rör det sig om bostadsprojekt, hittills har Tessins 55 000 medlemmar bidragit till att mer än 5 000 nya bostäder har byggts i Sverige och Finland.

  tessin logo
  Vill du också tjäna pengar på fastigheter? Klicka här!
 • Julalånet

  Julalånet – privatlånet som finansierar dina projekt

  Renovera, skaffa bil, bygga ut – oavsett vad du har för planer eller mål erbjuder de det lån som du behöver för att förverkliga dem. Ansök om ett lån som hjälper dig att uppfylla din dröm.

  julalånet logo
  Snabb och enkel ansökningsprocess helt online
  Du får besked direkt!

  Styrkor

  • Privatlån utan säkerhet från 30 000 till 300 000 kronor
  • Snabb och enkel ansökningsprocess helt online
  • Du får besked direkt
  • Utbetalning inom 1-3 bankdagar
  • Använd pengarna till vad du vill
  • Kreditupplysning via Bisnode
  • Ingen uppläggningsavgift

  Grundkrav

  För att kunna ansöka om ett privatlån hos dem ska du ha fyllt 18 år och ha en fast inkomst. Du måste också vara folkbokförd i Sverige och inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

  Räkneexempel

  Kreditbelopp 90 000 kr, löptid 36 mån. Ränta: 6,75%. Uppläggningsavgift: 250 kr. Aviavgift 45 kr. Effektiv ränta: 7,27%. Kreditkostnad 10 070 kr. Månatlig betalning: 2 773 kr. Totala beloppet: 100 070 kr.

  Lånevillkor

  Lånebelopp30,000 – 300,000 SEK
  Lånets löptid2 – 10 år
  Ränta3.5 – 14.95 %
  Effektiv ränta3.9 – 20.67 %
  Ålderskrav18 – 79
  Räntefritt för nya kunderNej
  Godkänner betalningsanmärkningarNej
  Inkomstkrav0 SEK
  Uppläggningsavgift250 SEK
  Administrationsavgift45 SEK
  Räkneexempel: Kreditbelopp 90 000 kr, löptid 36 mån. Ränta: 8,25%. Uppläggningsavgift: 250 kr. Administrationsavgift 45 kr. Effektiv ränta: 9,94%. Totala kreditbeloppet: 90 000 kr. Kreditkostnad 13 774 kr. Månatlig betalning: 2 876 kr. Antal betalningar: 36 Totala beloppet: 103 774 kr.
 • Klara lån – nu hos Svenskkredit!

  Klara Lån – en sökmotor för små lån

  klara lån logo

  Klara Lån är en helt kostnadsfri tjänst för konsumenter.

  När du söker lån via Klara Lån kontaktar de över 20 långivare och presenterar färdiga, beviljade lånerbjudanden! Allt du behöver göra är att välja alternativet med lägst kostnad och bäst villkor, och godkänna det på långivarens webbplats. Klart!

  Klara Lån står under Finansinspektionens tillsyn och följer Konsumentverkets riktlinjer.

  Kostar det något?

  Att ansöka om lån via Klara Lån är helt gratis! Det tillkommer inga räntepåslag eller extra kostnader för dig! I stället får Klara Lån provision från den långivare som du väljer. På så vis kan deras tjänst vara gratis för dig som kund!

  En ansökan är inte bindande vilket innebär att du när som helst innan du skrivit på kan välja att inte fullfölja.

  Vem kan ansöka om lån?

  Grundkraven är att du är minst 18 år, har en årsinkomst på minst 100 000 kronor, fast bostad i Sverige och har inte någon skuld hos kronofogden (skuldsaldo).

  Har du skulder hos kronofogden kan de tyvärr inte hjälpa dig med lån.

  Kan jag låna om jag har betalningsanmärkningar?

  Du som har betalningsanmärkningar kan ansöka om lån under förutsättning att grundkraven är uppfyllda, dvs att du är minst 18 år, har en årsinkomst på minst 100 000 kronor, fast bostad i Sverige och har inte någon skuld hos kronofogden (skuldsaldo).

  Har du skulder hos kronofogden kan de tyvärr inte hjälpa dig med lån.

  Kan jag ansöka utan UC?

  Det går bra att ansöka om lån utan att en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC) görs. Om du väljer att ansöka utan UC kommer de endast att kontakta långivare som använder sig av andra lösningar än UC, exempelvis Bisnode, Soliditet eller Creditsafe. Notera att även dessa tjänster skickar brev med omfrågandekopior till dig när långivarna har tittat på din kreditupplysning.

  Kom ihåg att om du väljer att göra din ansökan med UC kan du få bättre lånevillkor eftersom de då kan kontakta fler långivare!

  Hur mycket får jag låna?

  Det bestäms inte av Klara Lån utan av de långivare som de samarbetar med.

  Varje långivare behandlar din ansökan individuellt och det belopp du erbjuds avgörs av den kreditupplysning som utförs av långivarna samt deras bedömningar av din återbetalningsförmåga och kreditrisk.

  Vad kan jag låna till?

  Du bestämmer själv vad du vill använda pengarna till!

  Registreras en eller flera kreditupplysningar?
  Om du väljer att ansöka med UC kommer endast 1 kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC) att registreras på dig, men du kan få flera omfrågandekopior från de långivare som har tittat på din kreditupplysning.

  Har du skulder hos kronofogden kan de tyvärr inte hjälpa dig med lån.

  Vilken ränta får jag?

  Räntan sätts inte av Klara Lån utan av de långivare som de samarbetar med. Varje långivare behandlar din ansökan individuellt och den ränta du får bestäms utifrån den kreditupplysning som långivarna utför, samt deras riskbedömningar om din återbetalningsförmåga och kreditrisk.

  Lånevillkor

  Lånebelopp1,000 – 150,000 SEK
  Lånets löptid1 – 120 månader
  Ränta6.84 – 39.5 %
  Effektiv ränta8.57 – 1,112 %
  Ålderskrav18 – 80
  Räntefritt för nya kunderNej
  Godkänner betalningsanmärkningarJa
  Inkomstkrav0 SEK
  Uppläggningsavgift0 SEK
  Administrationsavgift0 SEK
  Räkneexempel:  ”Räntan är rörlig och sätts individuellt. Ett lån på 30 000 kr till 26,05 procents nominell ränta med en återbetalningstid på 24 månader, med 24 avbetalningar om 1 617 kronor och 0 kronor i uppläggnings-/aviavgift ger en effektiv ränta på 29,4 procent. Totalt att återbetala blir 38 808 kronor.”
 • Advisa – ny logga och uppdaterat erbjudande
  advisa logo

  ADVISA – Sänk din ränta

  Advisa har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges ledande aktörer inom lån. Vi erbjuder idag våra tjänster i Sverige och i Finland. Genom att samla ett fyrtiotal banker och låneinstitut under ett och samma tak, tvingar vi bankerna att erbjuda bästa möjliga villkor till alla kunder.

  Efter ansökan om lån görs endast en kreditupplysning. Därefter får kunden erbjudande från flertalet banker. För att du som kund ska kunna göra rätt val erbjuder vi personlig rådgivning, kostnadsfritt!

  Advisas kunderbjudande:

  • Helt kostnadsfritt utan förbindelse
  • Erbjudande från flera banker med endast en kreditupplysning
  • Personlig rådgivning för val av rätt lån

  Lånevillkor

  Lånebelopp5,000 – 600,000 SEK
  Lånets löptid1 – 20 år
  Ränta2.95 – 26.05 %
  Effektiv ränta3.01 – 29.27 %
  Ålderskrav18 – 75
  Räntefritt för nya kunderNej
  Godkänner betalningsanmärkningarJa
  Inkomstkrav120,000 SEK
  Uppläggningsavgift0 SEK
  Administrationsavgift0 SEK
  Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 600000 kr med 1 års löptid, nominell ränta 7.95 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 8.25 %. Totalt belopp att betala: 626150 kr. Månadskostnad: 52179 kr fördelat på 12 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 38 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
  advisa logo
 • Privatlån från COOP med rabatt på räntan för medlemmar

  Privatlån från COOP med rabatt på räntan för medlemmar

  Svenskkredit kan stolt presentera ett affiliatesamarbete med COOP MedMera Bank. Privatlånet de erbjuder fås efter en gratis, snabb och mycket smidig ansökningsprocess som, efter kreditupplysning, ger svar direkt. Även om man blir beviljad lån så kan man välja att avböja att ta lånet. Man kan alltså på ett väldigt enkelt och smidigt sätt se vilket belopp och vilken ränta som man kan få.

  Om lånet

  Lånet är av annuitetstyp, dvs beloppet som avbetalas varje månad är det samma och inkluderar ränta och amortering. I takt med att betalningarna görs så minskar andelen av räntan och amorteringsandelen ökar. Första månaden är dock amorteringsbefriad!

  Betalningar kan göras via pappersfaktura, autogiro eller Kivra.

  Coop Låneskydd ingår de tre första månaderna kostnadsfritt och därefter kan du välja om du vill fortsätta ha låneskyddet mot en månadspremie.

  Två månader per år kan begäras betalningsfria, bara kontakta MedMera Banks kundservice.

  Alla medlemmar i Coop får 1%-enhet i rabatt!

  Läs mer och ansök hos COOP Medmera Bank

  Kostnadsfri, snabb och enkel ansökan med obindande svar direkt!

  Grundkrav

  • Samtliga sökande är minst 20 år
  • Ingen av de sökande har betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
  • En sökande har en fast inkomst på lägst 240 000 kr/år
  • En sökande har en tillsvidareanställning, är egen företagare eller är pensionär
  • En sökande skall varit folkbokförd i Sverige under minst 3 år

  Lånevillkor

  Villkoren för lånet per idag är:

  Lånebelopp15,000 – 350,000 SEK
  Lånets löptid2 – 12 år
  Ränta3.7 – 9.9 %
  Effektiv ränta3.76 – 10.36 %
  Ålderskrav20 – 70
  Räntefritt för nya kunderNej
  Godkänner betalningsanmärkningarNej
  Inkomstkrav240,000 SEK
  Uppläggningsavgift0 SEK
  Administrationsavgift20 SEK

  Räkneexempel: Vid en rörlig ränta på 5,00 % är den effektiva årsräntan 5,56 % för ett annuitetslån på 100 000 kr med 6 års återbetalningstid med totalt 72 återbetalningar och 0 kr uppläggningsavgift. Givet oförändrad ränta och att du betalar aviseringsavgift 20 kr/mån (0 kr vid autogiro) blir det totala beloppet att återbetala 117 583 kr och månadskostnaden 1 650 kr. För närvarande individuell ränta 3,70 %-9,90 % (effektiv ränta 3,76 %-10,36 %). Kreditgivare MedMera Bank AB (2020-03-01)

  Läs mer och ansök hos COOP!

  Svenskkredit har provat ansökningsprocessen och vid beviljande får man välja om man vill gå vidare för att få lånet utbetalt eller avbryta ansökan. Man får tydligt se vilken ränta man får.

 • Re:member flex, ett kreditkort med upp till 25 % rabatt i över 300 webbutiker!

  Nu kan Svenskkredit glädja alla sina besökare med att Re:member flex finns att jämföra med andra kort i klassen. Kortet är ett kreditkort utan årsavgift, upp till 8 veckors räntefritt, individuell ränta och med möjlighet till två betalningsfria månader per år.

  EnterCard, som står bakom Re:member flex tillsammans med Swedbank och den brittiska banken Barclay Bank beskriver sitt kort såhär:

  ”re:member handlar om dig och dina behov. Att du ska få tillgång till innovativa betal- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll. Och gör din vardag enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betallösningar för ett aktivt liv.
  Och det fortsätter vi med, re:member utvecklas ständigt för att alltid vara ett självklart val i din vardagsekonomi. Du bestämmer själv vilken lösning som passar dig bäst, hur du vill betala och vad du tycker är viktigt.

  Läs mer och ansök!

  re:member flex

  Svenskkredit kan avslöja att ansökningsprocessen är mycket smidig och besked ges direkt. Gå till Kreditkortssidan och jämför nu!

  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % – 24,74 % (2020-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

  Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

  Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.

 • Om Ponture Företagslån
  Med Ponture Företagslån kan du ansöka om företagslån till flera aktörer på en gång. Inget lån = ingen UC.

  Översikt

  Ponture är ett svenskt bolag med över 30 års erfarenhet från finanssektor, rekrytering, affärsutveckling, coaching, och entreprenörskap. Vi gör det möjligt för entreprenörer i Sverige att utveckla sina företag.

  Ponture AB är en auktoriserad och oberoende förmedlare av företagsfinansierings tjänster. Ponture AB erbjuder hjälp för att hitta rätt. Ponture målgruppen är små och medelstora företag i Sverige. Ponture har också en bra tillgång till en nischmarknad – små och medelstora företag ägs eller drivs av entreprenörer med utländsk bakgrund som bor i Sverige. Pontures tjänster erbjuds även på flera språk. 

  Ponture AB är registrerad hos Finansinspektionen som ”finansinstitut”, därför följer och uppfyller alla Ponture FIs regler och datasäkerhetslagstiftningen bl.a. penningtvättsbedömning och GDPR.

  Företagsledning

  Carl-Viggo Östlund- styrelseordförande och medgrundare (tidigare VD för SBAB och Nordnet Bank)

  Rodrigo Garay- styrelseledamot och medgrundare, (social och serie entreprenör, grundare av Diversitas och Working For Change)

  Hamed Ordibehesht- styrelseledamot och medgrundare, CEO (entrepreneur, erfaren inom IT och Telecom, tidigare avdelningschef i Ericsson)

  Verksamhetsstart

  2015, startade affärsplanering, 2016 registrerade i Finansinpektionen, 2017 testat olika produkter och affärsplanering. Jan 2018 lanserade Ponture plattform officiellt.

  Samarbetspartners, kunder

  20+ samarbetspartners vilket av några nämns nedan:

  Marginalen bank, DBT Capital, Aros Kapital, Nordiska, Promentor Finans, Froda, OPR Finance, Ferratum Business, Mynt, Qred, Svea, Billecta, Avida, Fedelta, A.B.S Factoring, Nordiska, Finance Group, Qapitala, Approva.

  Vi riktar oss till små och medelstora företag i Sverige. Till dags har vi attraherat  kunder inom olika branscher bl.a. restaurang och catering, hotell, partihandel med livsmedel, produktionsfabrik, IT företag, butiker, taxi, resebolag, byggbolag, import och export, produktion och tillverkning. 

  Finansieringsprodukter

  Företagslån (lån och krediter), factoring (fakturabelåning, fakturaköp med/utan regress) och leasing

  Pontures tjänst

  Vi är en kostnadsfri tjänst för våra användare som genom oss får ta del av rätt lånerbjudande snabbt och enkelt genom våra vår plattform som hämtar både erbjudanden och villkor.

  [Dessa villkor gäller då inlägget skrivs. Läs mer på Företagslånsidan eller varför inte gå direkt till www.ponture.com. ]

  Ingen UC krävs om du inte godtar våra partners erbjudanden. 

  Ansökan påverkar inte kreditvärdigheten

  Lånebelopp 100 000 – 50,000,000

  Åldersgräns 20 år

  Återbetalningstid 30 dgr- 5 år

  Ränta från 1%

  Stanna på Svenskkredit.nu och läs mer på Företagslånsidan eller varför inte gå direkt till www.ponture.com.