Uppgraderat erbjudande från Coop

Via Svenskkredit.nu kan du nu kostnadsfritt och utan BankID göra en ansökan hos Coop MedMera Bank för att få ett erbjudande om privatlån på upp till 600 000 kr med återbetalningstid på upp till 15 år. Är du Coop-medlem får du dessutom 1%-enhet lägre ränta.

Coop erbjuder dessutom räntegaranti vilket innebär att om du får ett bättre erbjudande från en annan bank så matchar Coop räntan.

Om Coop MedMera Bank

MedMera Bank är ett helägt dotterbolag till Kooperativa Förbundet och marknadsför privatlån under varumärket Coop Privatlån. Coop Privatlån erbjuder lån till alla.

Om lånet

Lånet är ett annuitetslån vilket innebär att du betalar samma belopp varje månad och den första månaden är amorteringsfri. Återbetalning sker via pappersfaktura, Kivra eller autogiro. Dessutom kan du begära två betalningsfria månader per år.

Räkneexempel

Vid 4,90 % rörlig ränta är den effektiva årsräntan 5,50 % för ett annuitetslån på 90 000 kr med 8 års återbetalningstid med tot. 96 återbetalningar, 0 kr i uppläggningsavgift och 20 kr/mån i aviavgift. Givet oförändrad ränta och aviavgift blir tot. belopp att återbetala 111 051 kr och månadskostnaden 1 165 kr. Individuell ränta 3,70 %-9,90 % (effektiv ränta 3,76 %-10,36 %).

Svenskkredit.nu har testat!

Svenskkredit.nu har under november 2023 provat att ansöka om lån hos Coop och kan vittna om att det är ett smidigt formulär att fylla i. Obs, tänk på att boendekostnader inkluderar eventuella räntekostnader för bolån.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *