Favoritlån – guide steg-för-steg

Att ansöka om lån hos FavoritLån gör du enkelt och kostnadsfritt genom tre steg (april 2021). Dessa tre enkla och snabba steg går vi igenom i detta inlägget.

favoritlån logo
Privatlån från FavoritLån ansöker du om kostnadsfritt

1. Gå in på www.favoritlån.se

Dra reglaget till det belopp du önskar ansöka om och fyll i uppgifterna om nedbetalningstid, namn, mobilnummer, email och att du samtycker till att Axo Finans får behandla dina personuppgifter. Tryck därefter på knappen Gå vidare till nästa steg.

favoritlån landing page

2. Fyll i några uppgifter

favoritlån personal data page

3. Sista steget – fyll i din lön och Skicka ansökan

favoritlån salary page

När detta är gjort får du ett SMS om att du kan skicka in dina kontouppgifter direkt för att ansökan ska behandlas fortare. Oavsett om du väljer att göra det eller inte kommer du att bli kontaktad av FavoritLån.

När SvenskKredit.nu gick igenom processen ringde en handläggare från FavoritLån upp ca tre minuter efter att ansökan. Vi fick då veta att ansökan beviljats och att den bästa räntan fick vi hos Nordnet Bank. Handläggaren ombads skicka alla låneerbjudandena i en sammanställning till vår mail. I mailet fanns inte mindre än 29 långivare med respektive erbjudande. Några av dem avslog ansökan, några av dem hade status ”Ej handlagt”, men de flesta hade gett ett konkret erbjudande.

Av handläggaren fick vi även veta att inga pengar betalas ut förrän man signerat med BankID. Att ansöka är således kostnadsfritt och så länge du inte signerar någonting med BankID kommer du heller inte att ingå något avtal.

För att gå vidare med utbetalningen från Nordnet fick vi omgående en länk där några fler uppgifter skulle fyllas i och signatur med BankID genomföras.

favoritlån logo
Det kostar inget att få låneerbjudanden genom FavoritLån.

Slutsats

Det är snabbt, enkelt och kostnadsfritt att få låneerbjudande genom FavoritLån. Handläggaren som ringer upp direkt är dessutom trevlig och verkar ha god kännedom om för- och nackdelar med olika långivare, samt vilken långivare som antagligen passar just dig bäst.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *