Inlösen av bonuspoäng med Komplett Bank MasterCard

Nu har Svenskkredit testat hur det egentligen fungerar med inlösen av bonuspoäng. Som vi skrivit om i tidigare inlägg (exempelvis här) så får man väldigt förmånliga bonuspoäng med Komplett Banks MasterCard med upp till 4% bonus som kan lösas användas för att betala på din kreditkortsfaktura! Det innebär helt enkelt att du får reda pengar i återbäring.

Hur funkar inlösen?

I inloggat läge på Komplett Banks hemsida navigerar du enkelt till Bonussidan. Om du har bonuspoäng så finns det en rullista i vilken du väljer hur många bonuspoäng du vill lösa in. När du valt vilket antal du vill lösa in så klickar du på ”Använd bonuspoäng”-knappen. Så fort du gör det får du en ny transaktion i din transaktionshistorik ”Uttag av bonus”. Den transaktionen, till skillnad från när du handlar, är positiv och ditt tillgängliga att-handla-för-belopp ökar med en krona för varje poäng du löst in.

Inlösen av bonus med Komplett Bank Mastercard
Så fort du löst in bonuspoäng så syns det som en transaktion på ditt kort och ditt tillgängliga belopp (saldo) ökar.

I transaktionshistoriken ovan syns ett första test då vi tog ut endast en (1) bonuspoäng. Därefter gjordes ett nytt bonuspoängsinlösen några dagar senare på 205 poäng. Varför det står ”-10” i Bonus-kolumnen är oklart. Antalet poäng som drogs 2020-01-08 var 205 st.

Komplett Bank MasterCard är ett kort med fantastiska förmåner. Helt klart det bästa ur denna synvinkel på kreditkortsmarknaden, särskilt om man endast vill ha kort som är utan årsavgift.

Om du vill läsa vidare om Komplett Bank MasterCard kan du göra det på Svenskkredits Kreditkortsida eller varför inte gå direkt till Komplett Bank och ta del av förstahandsinformation? Där kan du dessutom ansöka om ett eget kort helt gratis!

komplett kreditkort
Klicka på bilden för att komma till Komplett Banks hemsida.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *