Gott nytt år och decennium!

Svenskkredit önskar alla våra besökare ett framgångsrikt 2020 och ett ännu mer framgångsrikt decennium. Som någon någongång sa ”alla överskattar vad de kan göra på ett år och underskattar vad de kan göra på fem”. Nu har vi tio år framför oss att ägna åt det som är viktigast för oss. Det är aldrig för sent att se över och förbättra sin ekonomiska situation – börja nu!

Uppdatering Komplett Bank Mastercard kreditkort

Som start på året fortsätter Svenskkredit att ha Komplett Banks Mastercard som rekommenderat kreditkort, och det är helt enkelt för att det fungerar alldeles utmärkt. Som ni ser i bilden nedan har köp gjorts för 14 516 kr och hela 204 poäng är insamlade. Det innebär en ungefärlig rabatt på 1,4% på allt som handlats och den enda skillnaden är att köpen görs med Komplett Banks Mastercard istället för ett annat kort.

Läs mer om Komplett Bank Mastercard på kreditkortssidan eller hos Komplett Bank.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *