axo finans jämför och samla lån

Svenskkredit testar AXO Finans

Vi på Svenskkredit har idag testat att göra en ansökan hos AXO Finans!

För att skapa en bild av vad AXO Finans erbjuder har vi valt att börja detta inlägget med att beskriva deras tjänst/erbjudande med till stora delar deras egna ord.

axo_finans_samla_lån

AXO Finans är en oberoende låneförmedlare. De förmedlar lån till Sveriges ledande låneinstitut och banker, och är en nordisk aktör och här i Sverige har de sitt huvudkontor i Göteborg.

De skickar din ansökan till de banker vi samarbetar med. Detta gör det enklare för dem att hitta det bästa privatlånet till dig, anpassat efter dina behov. De samarbetar med flera banker vilket innebär att vi får flera låneerbjudande på en gång. Därefter kontaktar de dig för att presentera det bästa erbjudandet.

De tycker att det är viktigt med personlig kontakt och du är alltid välkommen att ringa vår kundtjänst och få hjälp med din låneansökan av våra erfarna lånehandläggare.

Vi är godkända som låneförmedlare av Finansinspektionen. Vår låneförmedlartjänst är helt kostnadsfri. Det registreras enbart en kreditupplysning på dig (UC).

Axo Finans finns både i Sverige och i Norge. I Norge förmedlar vi forbrukslån i samarbete med Norges ledande banker. I Sverige erbjuds lån upp till 500 000 kr

  • Enkelt att ansöka
  • En (1) kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt
  • Inte bindande ansökan

Lånekrav:

  • Över 25 år.
  • Fast månadsinkomst, minimum 12 500 kr/månad
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare eller pensionär
  • Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden

Svenskkredit testar!

Som det framgår på jämför-lån-sidan, där Svenskkredit listar AXO Finans, är ansökan helt obindande. Det gör att man till och med av ren nyfikenhet kan slänga iväg en ansökan för att se hur man ligger till.

1. Välj enkelt vilket belopp du är intresserad av att ansöka om.

2. Välj återbetalningstid (1-18 år) och om du vill lösa befintliga skulder.

3. Fyll i din månadslön, anställningstyp, bostadsform och lite annat

4. Ansök!

Något vi reagerade på var hur lätt det var att ansöka. Det svåraste var egentligen att ta reda på vilket år och månad som anställningen påbörjades samt vilket år och månad som flytten till nuvarande boende skedde. Inte heller behövdes BankID någon gång under processen.

Direkt efter att ansökan var ivägskickad kom ett SMS samt ett mail med bekräftelse. Se mailet nedan:

Nu återstår det att se vad som händer här näst!

Edit: Och vad som hände här näst kommer att få dig att….

Det kom ett SMS redan ungefär en timme efter att ansökan gjordes. Beviljad!

AXO Finans beviljade ansökan

Så enkelt var det. Det tog bara några minuter att göra ansökan och ca en timme att få de goda nyheterna. Är du nyfiken på om även du blir beviljad lån? Läs mer om AXO Finans erbjudande här på Svenskkredit eller surfa direkt in på AXO Finans sida och släng iväg en ansökan redan idag!

Mvh Svenskkredit

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *